Het verhaal van TOBi

TOBi is een afkorting van Thuis Opvang Bemiddeling Ideaal en is een in Tiel geregistreerd en gevestigd regionaal gastouderbureau met een werkgebied van 20 kilometer rondom Tiel.

Het gastouderbureau is in juni 2005 door eigenaar en oprichtster Carolien gestart vanuit passie en overtuiging dat kinderen de mogelijkheid moeten hebben om in kleinschalige en huiselijke omgeving op te kunnen groeien als de ouders door werk of studie de opvoeding uit handen moeten geven.

Gastouderopvang door een hechte club

Sinds de start van het gastouderbureau zijn bij de gastouders van TOBi veel kinderen in de opvang gekomen en gegaan. Sommige gastouders hebben tot nu toe meer dan 100 kinderen in de opvang gehad en zijn al meer dan 17 jaar gastouder bij TOBi.

Door de trouwe groep gastouders is gastouderbureau TOBi een hechte groep die het heel belangrijk vindt om met elkaar de gastouderopvang in en rond Tiel aan te bieden zodat nog meer kinderen (groot en klein) bij gastouders van TOBi geplaatst kunnen worden. Met altijd de vertrouwde, huiselijke omgeving die centraal staat.

Waarom Gastouderbureau TOBi?

Al 18 jaar veilige opvang in Tiel en omgeving!

Bekijk de inspectierapporten van de jaarlijkse controle door de GGD op de website van het Landelijk Register Kinderopvang.

Naar de inspectierapporten

Betrouwbare gastouders waarvan sommige al meer dan 16  jaar gastouder bij TOBi zijn.

Voor de beschikbaarheid van de gastouders kunt u contact opnemen met TOBi.

Altijd eerst persoonlijke kennismaking met de gastouder.

De opvang vindt plaats bij de gastouder thuis, het is daarom van groot belang dat er een klik is. Om dat te ontdekken is een persoonlijke kennismaking noodzakelijk. De vraagouder krijgt een beeld van de gastouder, het gezin en de opvanglocatie. Daarnaast kan de gastouder de pedagogische uitvoering van zijn of haar werkzaamheden vertellen. 

Kleinschalig gastouderbureau met open en persoonlijk contact.

TOBi hecht veel waarde aan persoonlijk contact en draagt dat uit door een luisterend oor en neutrale bemiddeling bij miscommunicatie of verschil van mening. Iedereen moet zich vrij voelen om kenbaar te maken als iets niet naar tevredenheid verloop.